CREATE PROFIT.
Construiește un brand puternic

Servicii de branding

Logo Bigger oferă servicii profesioniste de branding. Am perfecționat în timp un proces de lucru eficient. Astfel vei avea în cel mai scurt timp o identitate puternică pentru afacerea ta. Fă primul pas!

OBȚINE OFERTA

Crește valoarea afacerii

Când alegi Logo Bigger, alegi un set complet și complex de servicii de branding, design și packaging, fie că vrei s-o iei de la zero, sau ai nevoie de un refresh.

Ne gândim la afacerea ta, la publicul tău țintă, la viitorul tău brand și la influența acestuia asupra pieței. Pentru că vrem să-ți oferim ceva de impact.

Asta e strategia de brand. O fundație care ne va permite să construim un produs care chiar o să vândă. E momentul în care gândim pe termen lung pentru că o strategie de brand afectează toate aspectele business-ului tău, fiind strâns legată de nevoile, așteptările și, mai ales, emoțiile clienților tăi.

Fie că începi un proiect de la zero, fie că ai nevoie de un refresh de imagine, suntem aici pentru a duce la bun sfârșit proiecte eficiente de branding și rebranding.

Branding-ul este esențial pentru orice companie care dorește să-și crească profitabilitatea. O agenție de branding profesionistă poate ajuta la construirea unei mărci puternice și memorabile, care va atrage și va fideliza clienții.
La noi, la Logo Bigger, suntem specializați în servicii de branding complete, care vă vor ajuta să vă construiți și să vă promovați marca într-un mod eficient.

Oferta noastră include servicii precum crearea de nume, design logo, design ambalaj, design web și comunicare. Fiecare proiect începe cu o consultație amănunțită, în care înțelegem nevoile și obiectivele companiei dvs., precum și publicul țintă. Apoi, lucrăm împreună cu dvs. pentru a crea concepte de design unice și relevante, care să reflecte identitatea și valorile companiei dvs.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram