Agentie de branding

PurApa

Am construit un brand pentru filtrele de apă PurApa. Numele și simbolul vizual susțin beneficiile principale oferite de produse. Puritatea apei, ușurința folosirii, accesibilitate. PurApa este un brand din portofoliul Portalia, un magazin online dedicat produselor sustenabile.
logo design Purapa

Logo Design PurApa

Identitatea verbală a brandului se concentrează pe mesajele de puritate și calitate, precum și pe importanța asigurării unei ape curate pentru sănătatea clienților. 

Identitatea vizuală a brandului este reprezentată de o lebădă stilizată. Lebăda este un simbol al purității și al frumuseții. Fapt ce reflectă angajamentul clientului de a oferi apă curată și pură. Design-ul curat sugerează că filtrele  sunt ușor de utilizat, eficiente și eficace în eliminarea impurităților. 

Identitatea vizuală a brandului PurApa transmite un mesaj coerent și puternic despre promisiunea producătorului de filtre.
logo design purapa

Kit complet de purificare a apei

PurApa este un kit complet de tratare a apei potabile. E o soluție sigură și eficientă pentru a obține apă curată și potabilă. Acest kit conține toate elementele pentru a avea acces la apă potabilă atunci când vă aflați în zone unde apa din sursă nu este sigură pentru consum.

PurApa este o soluție durabilă și eficientă pentru a vă asigura că aveți acces la apă curată și potabilă în orice moment. Acest kit vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung prin evitarea cumpărării de sticle de apă și contribuie, de asemenea, la reducerea impactului asupra mediului prin reducerea utilizării ambalajelor de plastic.
SEE PORTFOLIO
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram