Agentie de branding

Dr. Poop

Branding & Package Design

Am creat numele, logotipul și designul de ambalaj pentru un nou produs veterinar. Dr. Poop ajută animalele de companie să aibă o digestie sănătoasă și o imunitate mai bună. Numele și identitatea vizuală comunică beneficiile produsului și se adresează iubitorilor de pisici și de căței.

Nume & Logo Design Dr. Poop

Logotipul este jucăuș și vesel. Am folosit cele două litere "O" pentru a desena doi ochi care privesc spre dreapta. Literele "P" pot fi văzute drept urechile personajului.

Noul brand e construit pe ideea de autoritate / expert, folosind particula "doctor", unde "Poop" este domeniul de expertiză, de acțiune a produsului. Numele are avantajul că exprimă rapid ce face gama de produse: are grijă de digestia & excreția animalului în mod științific.

Identitate vizuala Dr. Poop

Pisica și cățelul cu stetoscop completează identitatea vizuală a mărcii. Animăluțele de companie știu cel mai bine de ce au nevoie și oferă consultații celor interesați. Am vrut ca imaginile să fie amuzante și pline de energie, așa cum sunt animăluțele sănătoase și fericite.

Ambalajul este simplu și curat, așa cum își dorește un stăpân de cățel să fie curtea sau casa sa. Am folosit diferențierea cromatică, albastru pentru Dr. Poop pentru căței și orange pentru Dr. Poop pentru pisici pentru a-i ajuta pe posesorii de animale să identifice rapid diferitele game de produse.

Branding & Package Design Dr. Poop

Pisica cu stetoscop este o imagine originală și memorabilă care ne ajută să comunicăm beneficiile produsului și să asociem brandul cu autoritatea în domeniul veterinar.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram