Agentie de branding
Strategie de Brand, Naming, Logo Design, Design de Ambalaj, Web Design, Comunicare de Brand

Servicii complete de branding

Branding

 

Strategie de Brand

Poziționare

Creație Nume

Logo Design

Identitate Vizuală

Ghid de Brand

Design de Ambalaj

Audit Design de Ambalaj

Concept Ambalaj

Realizare Ilustrații

Ședință Foto

Design de Ambalaj

Consultanță Tipar

Web Design

 

Structură Website

Design Website

Servicii SEO

Creație Conținut

Programare Website

Comunicare

Strategie de Comunicare

Concepte Creație

Creație Vizualuri

Ad uri  Online & Offline

Ad uri Video

Print & Poster

  • Lemonade Melissimo
  • package design manea brutarul
Văzut. Plăcut. Cumpărat.

La Logo Bigger oferim servicii profesioniste de branding. Construim produse vizibile și atrăgătoare, care se vând bine. Avem un proces de lucru eficient. Astfel vei avea în cel mai scurt timp o identitate puternică pentru produsul tău. Fă primul pas!

OBȚINE OFERTA

Branding

Identitatea vizuală este foarte importantă pentru că diferențiază produsul tău de cel al competiției și te ajută să fi vizibil la raft. Un nume bun este memorabil, comunică beneficii și se poate înregistra ca marcă. Un logo design de calitate este contemporan, plăcut de clienți și distinct. Un logo design bun este ușor de citit și de asociat cu beneficiile produsului. Atunci când construim identitatea unui brand, spunem o poveste care are legătură cu publicul și cu produsul.

Design de Ambalaj

Ambalajul unui produs este o unealtă de vânzare. Vrem ca ambalajele pe care le facem să fie vizibile la raft și să comunice cu consumatorii. Un ambalaj bun te face să încerci un produs nou. Te oprește în plimbarea dintre rafturi și te face să-l privești. Construim ambalaje care informează și atrag privirile consumatorilor.

Web Design

Un design web de calitate ajută la creșterea traficului și a vânzărilor online. Consumatorii interacționează cu produsele tale online. Caută informații despre produse și producător. O pagină web profesionistă oferă încredere consumatorilor. Un design web bun o să facă pagina ușor de încărcat, iar navigarea o să fie intuitivă. Acest lucru o să-l facă pe consumator să petreacă mai mult timp pe site și să revină mai des. 

Comunicare de Brand

Povestea pe care o spune un brand este foarte importantă în loializarea clienților. Comunicarea construiește notorietatea și aprecierea de care se bucură un produs. Suntem atenți la publicul țintă și vorbim pe limba lui atunci când promovăm un produs. Mereu ținem cont de personalitatea brandului și de beneficiile pe care le oferă un produs, atunci când construim o campanie de imagine.

Crește valoarea afacerii

Când alegi Logo Bigger, alegi un set complet și complex de servicii de branding, design și packaging, fie că vrei s-o iei de la zero, sau ai nevoie de un refresh.

Ne gândim la afacerea ta, la publicul tău țintă, la viitorul tău brand și la influența acestuia asupra pieței. Pentru că vrem să-ți oferim ceva de impact.

Asta e strategia de brand. O fundație care ne va permite să construim un produs care chiar o să vândă. E momentul în care gândim pe termen lung pentru că o strategie de brand afectează toate aspectele business-ului tău, fiind strâns legată de nevoile, așteptările și, mai ales, emoțiile clienților tăi.

Servicii de Branding și Rebranding

Fie că începi un proiect de la zero, fie că ai nevoie de un refresh de imagine, suntem aici pentru a duce la bun sfârșit proiecte eficiente de branding și rebranding.

Branding-ul este esențial pentru orice companie care dorește să-și crească profitabilitatea. O agenție de branding profesionistă poate ajuta la construirea unei mărci puternice și memorabile, care va atrage și va fideliza clienții.
La noi, la Logo Bigger, suntem specializați în servicii de branding complete, care vă vor ajuta să vă construiți și să vă promovați marca într-un mod eficient.

Oferta noastră include servicii precum crearea de nume, design logo, design ambalaj, design web și comunicare. Fiecare proiect începe cu o consultație amănunțită, în care înțelegem nevoile și obiectivele companiei dvs., precum și publicul țintă. Apoi, lucrăm împreună cu dvs. pentru a crea concepte de design unice și relevante, care să reflecte identitatea și valorile companiei dvs

Beneficiile unui Branding profesionist

În era digitală plină de concurență, un branding profesionist devine un instrument esențial pentru succesul și creșterea profitabilității oricărei afaceri. Brandingul nu este doar un logo sau o identitate vizuală a companiei; este modul în care o afacere este percepută de către clienți și cum se diferențiază într-un peisaj plin de oferte similare. Iată cum un branding profesionist poate revoluționa afacerea și poate maximiza profitabilitatea.

1. Credibilitate și încredere

Un branding bine definit și coerent construiește încredere în rândul clienților. Când oamenii vă percep ca fiind profesioniști și consecvenți în prezentarea brandului, au încredere că vor obține calitate și valoare de fiecare dată când interacționează cu afacerea dvs. Această încredere conduce la loialitatea clienților și la creșterea vânzărilor, contribuind astfel la sporirea profitabilității.

2. Diferențiere pe piață

Într-un mediu concurențial, brandingul vă ajută să vă diferențiați de competitori. O identitate de brand unică și o poveste bine conturată atrag atenția și permit clienților să vă aleagă în detrimentul altor opțiuni similare. Aceasta vă permite să stabiliți prețuri mai bune și să evitați o competiție pur bazată pe preț, ceea ce poate afecta negativ profitabilitatea.

3. Reținerea clienților

Un branding eficient creează o conexiune emoțională între brand și clienți. Când clienții se simt conectați la afacerea dvs. și se identifică cu valorile și mesajul dvs., sunt mai dispuși să revină și să devină clienți loiali pe termen lung. Astfel, nu numai că vă asigurați vânzările recurente, dar reduceți costurile de atragere a clienților noi, ceea ce contribuie la profitabilitate.

4. Expandarea afacerii

Un branding puternic deschide uși noi pentru afacerea dvs. Când aveți o reputație solidă și o recunoaștere de marcă, este mai ușor să vă extindeți în piețe noi sau să introduceți produse și servicii noi. Oamenii sunt mai dispuși să încerce ceva nou de la o afacere de încredere, ceea ce vă oferă oportunități de creștere și creștere a profitabilității.

5. Comunicarea valorii

Brandingul profesionist vă permite să comunicați eficient valoarea pe care o oferiți clienților. Puteți evidenția avantajele și beneficiile produselor sau serviciilor dvs. într-un mod atractiv și persuasiv. Clienții pot înțelege mai bine de ce ar trebui să aleagă afacerea dvs., ceea ce poate conduce la conversii mai mari și la creșterea profitabilității.

6. Adaptabilitatea la schimbări

Un brand bine definit vă face mai ușor să vă adaptați la schimbările din piață sau din industrie. Când aveți o identitate de brand puternică, puteți face tranziții mai lină în timpurile incerte sau să vă adaptați rapid la cerințele în schimbare ale clienților. Această flexibilitate vă ajută să mențineți sau să creșteți profitabilitatea în ciuda obstacolelor.

7. Creșterea prețurilor

Un branding eficient vă permite să stabiliți prețuri mai mari pentru produsele sau serviciile dvs. Clienții sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru produsele sau serviciile de la o afacere de încredere și bine percepută. Aceasta poate duce la marje mai mari și, în consecință, la creșterea profitabilității.

În concluzie, investiția în branding profesionist nu este doar un cost, ci o strategie esențială pentru creșterea profitabilității afacerii. Credibilitatea, diferențierea, loialitatea clienților și alte beneficii ale brandingului contribuie la consolidarea poziției afacerii dvs. pe piață și la obținerea unor rezultate financiare mai bune. Nu subestimați puterea unui branding solid pentru succesul afacerii dvs. și creșterea profitabilității.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram