q Termeni si Conditii - LogoBigger
Agentie de branding

Specificații legale importante

Înainte de a utiliza acest site web, vă rugăm să citiți cu atenție aceste specificații. Acestea reglementează utilizarea paginii și a tuturor materialelor informaționale de pe aceasta.

Prezentare generală

Drepturi de autor


Copyright © Logo Bigger. Toate drepturile sunt rezervate. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală în toate textele, imaginile, sunetul, software-ul și alte materiale de pe această pagină de Internet sunt deținute de Logo Bigger.


Aveți permisiunea de a naviga pe această pagină de internet și de a reproduce extrase prin imprimare, descărcare pe un hard disk și distribuire către alte persoane, dar în toate cazurile numai în scop informativ și cu condiția ca în toate astfel de reproduceri să apară anunțul privind drepturi de autor menționate mai sus. Nicio reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vândută sau distribuită în scop comercial, nici modificată sau încorporată în nicio altă lucrare sau publicație, fie pe hârtie, fie în format electronic și nici transmisă către orice alt site web. Nu se acordă nicio altă licență sau drept.

Disponibilitatea Produselor


Referirea la orice produs sau serviciu de pe acest site web nu constituie o ofertă de vânzare sau furnizare a aceluiași produs sau serviciu. Înainte de cumpărare, recomandări specifice privind disponibilitatea și adecvarea oricărui produs sau serviciu anume trebuie cercetate.


Conţinut


Informațiile de pe acest site au fost incluse cu bună-credință, dar sunt doar pentru informații generale. Nu ar trebui să vă bazați pe ele pentru un anumit scop. Nu se oferă nicio interpretare sau garanție cu privire la acuratețea sau completitudinea acestora. Nicio informație de pe această pagină de internet nu va constitui o invitație de a investi în Logo Bigger și nici nu ar trebui să fie folosită ca bază a unei decizii de investiție. Nici Logo Bigger, nici reprezentanții, angajații sau agenții acestora nu vor fi răspunzători pentru nicio pierdere, daune sau cheltuială care rezultă din orice acces la, sau utilizare a acestui site web sau a oricărui site web legat de acesta, inclusiv, fără limitare, orice indirect, pierdere accidentală sau consecutivă de profit.

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări și corecții acestui site web, atunci când considerăm oportun și fără notificare.

Pagini înrudite

În diferite puncte ale paginii, vi se pot oferi legături automate către alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Acest lucru nu înseamnă neapărat că Logo Bigger este asociat cu oricare dintre aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii acestora. Chiar dacă intenția companiei este ca dvs. să găsiți aceste pagini de interes, nici compania, nici sucursalele sale, nici reprezentanții, angajații sau agenții acestora nu vor avea nicio responsabilitate sau obligație de orice fel pentru aceste alte pagini de internet sau pentru orice informație. cuprinse în acestea, dintre care niciuna nu a fost verificată sau avizată de societate sau de sucursalele acesteia. Ori de câte ori observați că ați accesat o altă pagină de Internet, puteți reveni la această pagină de Internet apăsând săgeata „înapoi”, sau tastând adresa www.logobigger.ro.

Mod de livrare al produselor de design digital

Produsele digitale vor fi livrate în termenul specificat în fiecare ofertă în parte prin mail la adresa pusă la dispoziție de client. Începerea procesului de creație și livrarea produselor de design digital va începe după intrarea în cont a întregii sume aferente produsului. 

Termenele de livrare pentru fiecare produs digital sunt specificate în fiecare ofertă. 
După realizarea plății de către client, prestatorul va trimite în termen de 48 de ore un mesaj prin mail prin care va confirma plata și va începe procesul de creație la produsul de design digital

Plată

Efectuarea unei achiziții și plata este rapidă și ușoară prin Netopia și PayPal. Puteți plăti cu cardul de credit sau debit direct prin Netopia sau PayPal. Acest lucru este sigur și rapid.

Sperăm că veți fi complet mulțumit de achiziția dvs. Iată termenii și condițiile noastre pentru ca totul să fie clar de la început.

Termeni și condiții de vânzare pentru descărcări digitale

1. Introducere

​Acești termeni și condiții stabilesc termenii și condițiile dintre dvs., client și Logo Bigger („noi”, „noi”), care guvernează utilizarea site-ului nostru web și designul nostru digital descărcabil, inclusiv conținutul din acesta („produsele”). . Utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și achiziționarea, descărcarea și utilizarea produselor noastre de design reprezintă acceptarea deplină a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu trebuie să utilizați site-ul nostru web sau să cumpărați, să descărcați sau să utilizați niciunul dintre produsele noastre.

2. Licență și utilizare

Achiziționarea unuia dintre produsele noastre de design constituie acordarea noastră a unei licențe exclusive pentru a descărca și accesa acel produs în scopul utilizării și referințelor dvs. personale, și pentru a imprima sau a converti produsul într-un format de imagine sau vector pentru propria dvs. stocare , păstrare și referire („scopul”). Sunteți de acord că în nicio circumstanță nu veți utiliza sau nu permiteți utilizarea niciunui produs decât în ​​scopul menționat mai sus. Pentru a evita orice dubiu, nu veți copia, revinde, sublicenționa, închiria, împărtășiți sau distribuiți în alt mod niciunul dintre produsele noastre, indiferent dacă au fost modificate sau nu, unei terțe părți. Sunteți de acord să nu folosiți niciunul dintre produsele noastre într-un mod care ar putea să ne dăuneze sau să ne dăuneze reputației.

3. Proprietatea intelectuală

Fiecare design de logo este unic, realizat de un designer talentat în urma unui brief. După ce livrarea este efectuată și logo-ul final este aprobat de dvs., aveți proprietatea deplină a produsului de design.

Daca numele sau cuvintele care apar in logo nu sunt originale, nu ne asumam consecintele care pot decurge din aceasta situatie.

Garantam originalitatea creatiei grafice pe care o realizam cu ajutorul graficienilor.

4. Rambursări și rambursări

Odată ce un produs a fost descărcat de dvs., nu există niciun drept de anulare sau rambursare în conformitate cu Regulamentele privind contractele cu consumatorii din iunie 2014, din cauza naturii electronice a produselor noastre. Orice rambursare va fi la discreția noastră exclusivă și absolută. Sunteți de acord că în niciun caz nu veți iniția rambursări prin intermediul furnizorului dvs. de plăți. Sunteți de acord că orice plată efectuată de dvs. pentru oricare dintre produsele noastre este finală și nu poate fi rambursată. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când oricare dintre prețurile noastre.


5. Garanții și răspunderi

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele noastre sunt exacte, autorizate și potrivite pentru utilizarea clienților noștri. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru adecvarea produsului și nu oferim nicio garanție cu privire la funcționarea sau utilizarea produsului, indiferent dacă este expresă, implicită sau legală, incluzând, fără limitare, orice garanții de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

General

Acești termeni și condiții constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi pentru furnizarea de produse digitale descărcabile și vor înlocui orice acord anterior, indiferent dacă este încheiat în scris, verbal, implicit sau în alt mod. Acești termeni și condiții, acceptarea acestora și relația noastră cu dvs. vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea română, iar atât noi, cât și dvs. ne supunem în mod irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din România asupra oricărei revendicări, dispute sau chestiuni care decurg din sau în legătură cu acești termeni și condiții sau cu relația noastră cu dvs.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram