CREATE PROFIT.

Completează formularul de contact:

"Colaborarea cu Logo Bigger a fost și este în continuare un succes."
Cătălin Preotu​, Melissimo

Crește profitabilitatea afacerii tale prin construirea unui brand premium.

Fă primul pas către o identitate puternică și completează formularul de contact. Vei lucra cu o echipă de experți în branding. Te vom asista să parcurgi cu eficiență toate etapele construcției unui brand de succes.

Nume și logo design unice și originale
Servicii profesioniste de branding
Numele și logotipul vor deveni mărci înregistrate
Identitatea afacerii tale e gata în scurt timp
Sistem de lucru eficient

Acreditați de cele mai de încredere rețele de agenții de branding

Obține o identitate de brand profesională în 3 pași

Agentia de branding Logo Bigger este recunoscută pentru sistemul său eficient de lucru. Obiectivul nostru este creșterea profitabilității afacerilor clienților săi. 

Am creat un proces de lucru bine definit care ne permite să întelegem nevoile și obiectivele afacerilor clienților noștri și să dezvoltăm soluții de branding personalizate. Începem cu o analiză a afacerii clientului, urmată de o sesiune de brainstorming pentru a dezvolta idei de branding. Dupa aceea, prezentăm conceptele și colaborăm cu clientul pentru a ajunge la o soluție finală.

1

Completează brieful.
Spune-ne despre afacerea ta.

2

Aprobă oferta personalizată și planul de lucru.

3

Obține o identitate de brand profesională.

Testimoniale

Clientii nostri au fost multumiti de serviciile noastre de branding, deoarece proiectele lucrate impreuna au contribuit la cresterea profitabilitatii afacerilor lor.
“Colaborarea cu Logo Bigger e un succes. Au știut mereu cum să se adapteze cerințelor și resurselor noastre și cum să ia orice idee, oricât de mică și să o transforme în realitate.

O realitate care acum ne ajută să ne creștem și să ne susținem brandul,”


​Catalin Preotu,
Proprietar Melissimo
"Am constatat că vorbim aceeași limbă, așa că am decis să lucrăm împreună și pentru celelalte branduri sau proiecte pe care le gestionez."​

Mihai Mincu
Owner Portalia.ro
"Aceste straie noi ale Pieptosului reprezintă un nou avânt pe piață și ne fac și mai mândri de puiul nostru în toate felurile."

Nicolae Herțea
Director General Fraher

Fă primul pas către creșterea profitabilității.
Completează formularul de contact!

OBȚINE OFERTA
crosschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram