Agentie de branding
Construiește o identitate profesionistă pentru afacerea ta

Contactează-ne:

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beneficiile unei identități profesioniste: Văzut. Plăcut. Cumpărat.

Crește profitabilitatea afacerii tale prin construirea unui brand premium.

Fă primul pas către o identitate puternică și completează formularul de contact. Vei lucra cu o echipă de experți în branding. Te vom asista să parcurgi cu eficiență toate etapele construcției unui brand de succes.

Caută-ne atunci când ai nevoie de: un nume original, de un logo design care să te diferențieze, de un site eficient sau de un ambalaj atrăgător pentru produsul tău.

Listați de cele mai de încredere rețele de agenții de branding

Sistem de lucru simplu și eficient

Am creat un proces de lucru bine definit care ne permite să întelegem nevoile și obiectivele afacerilor clienților noștri și să dezvoltăm soluții de branding personalizate. 

Începem cu o analiză a afacerii clientului, urmată de o sesiune de brainstorming pentru a dezvolta idei de branding. Dupa aceea, prezentăm conceptele și colaborăm cu clientul pentru a ajunge la o soluție finală.

1

Completează brieful.
Spune-ne despre afacerea ta.

2

Aprobă oferta personalizată și planul de lucru.

3

Obține o identitate de brand profesională.

Logo Bigger, o agenție de branding apreciată de clienți.

Clienții sunt multumiți de serviciile noastre de branding. Echipa noastră este implicată, iar rezultatele colaborării cu noi au contribuit la creșterea profitabilității afacerilor.
“Colaborarea cu Logo Bigger e un succes. Au știut mereu cum să se adapteze cerințelor și resurselor noastre și cum să ia orice idee, oricât de mică și să o transforme în realitate.

O realitate care acum ne ajută să ne creștem și să ne susținem brandul,”


​Catalin Preotu,
Melissimo
"Am constatat că vorbim aceeași limbă, așa că am decis să lucrăm împreună și pentru celelalte branduri sau proiecte pe care le gestionez."​

Mihai Mincu
Portalia.ro
"Aceste straie noi ale Pieptosului reprezintă un nou avânt pe piață și ne fac și mai mândri de puiul nostru în toate felurile."

Nicolae Herțea
Fraher
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram