Logo Bigger
CREATE PROFIT.

Manea Brutarul

Branding & Package Design

Manea Brutarul, starostele brutarilor din Țara Românească, în secolul 18, a fost un om bun și generos. Am ales acest nume pentru un producător ambițios de pâine, din Teleorman, pentru ca povestea lui Manea să continue.

Simbolul vizual Manea Brutarul

Simbolul vizual este o interpretare modernă a portretului lui Manea. Identitatea de brand este modernă și puternică, făcând trimiteri la perioada fanariotă din care vine Manea Brutarul. Caracterul de literă este consistent, lizibil și apropiat stilistic cu ilustrația. Am vrut să cităm, discret, și tipul de font folosit pentru pisania bisericii ctitorite de Manea.

Design de ambalaj

Designul de ambalaj comunică valorile brandului: un produs curat, făcut cu grijă pentru oameni. Ingredientele sunt puține, naturale și de calitate. Designul gamei de pâine premium comunică valoarea produselor și se evidențiază la raft.

Web Design Manea Brutarul

Website-ul prezintă portofoliul de produse într-un mod profesionist și bine structurat. Am creat un design de site contemporan. Astfel iubitorii de panificație de calitate vor putea să se informeze despre beneficiile pe care produsele le oferă.

Rețeta curată

Rețeta de pâine Manea Brutarul folosește doar ingrediente pure: apă, făină și sare. Pâinea este preparată cu maia naturală, fără aditivi sau conservanți, asigurând o digestie ușoară și un gust autentic. Făina integrală și sarea naturală adaugă valoare nutrițională. Aceasta este o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să mănânce o pâine de calitate superioară.

VEZI PORTOFOLIU
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram