Agentie de branding

Cita Snacks

Branding & Package Design
logo cita

Identitate vizuală pentru un brand curajos.

Povestea Cita Snacks a început, ca toate poveștile bune, cu o maimuță care și-a dorit să fie aviator. Tradus în limbaj de marketing, am plecat de la nevoia regăsită în piață de a avea la micul dejun un produs, atât sănătos, cât și bine făcut din punct de vedere al branding-ului.

Acesta este un brand pe care Logo Bigger l-a dezvoltat fără să aibă un brief de la un producător. Am plecat de la observația empirică: lipsește de pe piață un anumit tip de produs. Și am construit brandul, fix așa cum ne-am dorit noi.

Package design Cita

Ilustrația personajului Cita a fost creată de artistul și ilustratorul Mihai Țenovici. Am vrut să reprezentăm un personaj care vrea să evolueze, așa că am ilustrat o maimuță cu cască și ochelari de aviator.

Comunicare ambițioasă

Promovarea video trebuie să fie relevantă pentru publicul produsului: adolescenții. Astfel, maimuța Cita, își propune să unească cele două lumi, aparent îndepărtate, cea a fetelor și cea a băieților. Am filmat spotul într-un loc de joacă și am colaborat cu tineri actori și skateri.

Video-ul prezintă o scenă cotidiană din viața unor tineri simpatici. Aceștia trăiesc inițial în două lumi separate. Lumea fetelor și lumea băieților. Datorită Cita Snacks cele două lumi se reunesc și tinerii au ocazia să discute și să aprecieze produsul.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram