Agentie de branding

Limonada Melissimo

Identitate vizuală Melissimo

Gama de limonada Melissimo este un produs 100% natural. Am realizat identitate vizuală pentru gama de sucuri naturale cu lămâie și cătină.

design de ambalaj limonada melissimo

Fără conservanți, coloranți sau arome artificiale, limonada Melissimo este un produs pur și sincer. Pentru a transmite această autenticitate și prospețime într-un mod vizual, am creat un design care subliniază culoarea naturală a produsului. Galbenul strălucitor și vibrant al lămâilor proaspete. În centrul etichetei veți găsi imaginea unei lămâi coapte, care aduce aminte de aroma bogată și gustul revigorant oferit de suc.Folosind o combinație armonioasă de nuanțe de galben și verde, am creat un fundal atrăgător care sugerează prospețimea și naturalețea limonadei. Fonturile alese sunt prietenoase și curate, completând aspectul general al designului și comunicând un sentiment de calitate și atenție la detalii. Brandul Melissimo a creat o gamă de produse noi în portofoliul său, limonada cu cătină, cu mentă, soc și ghimbir.


Designul este simplu și unitar, punând în evidență culorile atrăgătoare ale produsului din recipient. Art Directorul a ales să diferențieze produsele din gamă prin folosirea unor fotografii apetisante ale ingredientelor. Designul gamei de limonadă naturală Melissimo continuă stilul senzorial și colorat început cu proiectul sucului de cătină
Agită-mă! Vezi aici proiectul.Limonada Melissimo se vinde atât online cât și în cele mai mari lanțuri din retail, precum: Mega Image, Carrefour, Auchan sau benzinăriile OMV. Scopul acestui proiect a fost de a crea un stil vizual unitar și distinct pentru gama de sucuri. Naturalețea produsului este comunicată vizual prin fotografiile ingredientelor și prin evidențierea culorii intense a produsului.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram