logo bigger

Melissimo

Fresh Package Design Melissimo.

Principala provocare a fost unicitatea produsului Melissimo. Sucul Agită-mă! a fost primul suc natural de cătină, din doar trei ingrediente, din retail.

Startegia pentru un produs premium

Și cum vinzi ceva la un preț premium unui client care nu a auzit niciodată de produs? Concentrându-ne pe beneficii, desigur! Melissimo este o băutură naturală, făcută din doar trei ingrediente. Rezultatul este un brand exemplar și o sticlă adorabilă care fură toată lumina reflectoarelor.

Extensie de linie inteligentă

Melissimo s-a născut ca răspuns la întrebarea „Cum vindem mierea, dar altfel?” Pentru că, vezi, clientul a avut deja succes cu o marcă de miere (Melarium) dar asta nu a fost suficient.

Un suc cu atitudine

Cum vinzi ceva unui client care este deja bombardat cu zeci de mărci și logo-uri în fiecare zi, toate prezentându-se ca fiind sănătoase, fără zahăr, 100% naturale… ai înțeles ideea. A fost destul de ușor odată ce ne-am înțeles.

Promovăm beneficiile: este un suc cu atitudine. Fără prostii, fără compromisuri. Nu are conservanți care să-și prelungească viața și am folosit asta ca un motiv de a crede - trăiește puțin, dar e natural, iubito.

Am folosit eticheta ca pe un instrument de vânzare, așa că am vrut să creăm ceva care să vă atragă atenția. Ceva care te va face să vrei să citești această etichetă și să cumperi produsul. Culoarea sucului în sine a fost o sursă excelentă de inspirație și un instrument de marketing excelent.

VEZI PORTOFOLIU
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram