q Melissimo - LogoBigger
Agentie de branding

Melissimo

Branding & Package Design

Principala provocare a fost unicitatea produsului Melissimo. Sucul Agită-mă! a fost primul suc natural de cătină, din doar trei ingrediente, din retail.

packaging design Melissimo

Strategia pentru un produs premium

Și cum vinzi ceva la un preț premium unui client care nu a auzit niciodată de produs? Concentrându-ne pe beneficii, desigur! Melissimo este o băutură naturală, făcută din doar trei ingrediente. Rezultatul este un brand exemplar și o sticlă adorabilă care fură toată lumina reflectoarelor.

Extensie de linie inteligentă

Melissimo s-a născut ca răspuns la întrebarea „Cum vindem mierea, dar altfel?” Pentru că, vezi, clientul a avut deja succes cu o marcă de miere (Melarium) dar asta nu a fost suficient.

packaging melissimo

Un suc cu atitudine

Cum vinzi ceva unui client care este deja bombardat cu zeci de mărci și logo-uri în fiecare zi, toate prezentându-se ca fiind sănătoase, fără zahăr, 100% naturale… ai înțeles ideea. A fost destul de ușor odată ce ne-am înțeles.

Sucul Agită-mă! nu are conservanți sau aditivi. Am folosit eticheta ca pe un instrument de vânzare, așa că am vrut să creăm ceva care să atragă atenția. Ceva care te va face să vrei să citești această etichetă și să cumperi produsul. Culoarea sucului în sine a fost o sursă excelentă de inspirație și un instrument de marketing foarte bun.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram