Agentie de branding

Clasele Nisa pentru mărci înregistrate

Pentru a detine un nume bun trebuie sa il protejezi. Numele de brand poate fi la fel de valoros ca orice alt activ al unei companii. Protectia unui nume de brand se poate face pe clase de produse si de servicii, in Romania, in Europa sau global.

Daca produsul sau serviciul tau este unul de export, ai vrea sa te asiguri ca acest nume va fi relevant si pe piata romaneasca dar si pe orice alta piata pe care intentionezi sa patrunzi.

In acest sens, cercetarile noastre se desfasoara nu numai pe limba romana, ci si pe limbi de circulatie internationala, pe clasele de limbi romanice si germanice, limbi fino-ugrice, limbi slave.

Vei avea de unde sa alegi pentru ca avem experienta in creatia de nume.

Vom duce procesul la bun sfarsit prin inregistrarea si protejarea numelui tau de brand, obtinerea certificatelor de marca si protejarea pe clasele pe care doresti sa activezi.

Serviciile noastre de protectie de nume te scutesc de alergatura pe la ghisee sau pe la institutiile acreditate. Iti economisim in acest fel timpul pe care il vei putea folosi mai eficient pentru afacerea ta.
CERE OFERTA

Clasificarea produselor și serviciilor în conformitate cu acordul de la NISA

Clasa 1
Produse chimice pentru industrie, stiinte, fotografie, agricultura, horticultura si silvicultura; rasini artificiale in stare bruta, materiale plastice in stare bruta; ingrasaminte; compozitii pentru stingerea incendiilor; preparate pentru calirea si lipirea metalelor; produse chimice pentru conservarea alimentelor; tananti; adezivi pentru industrie.

​Clasa 2
Coloranti, lacuri si vopsele; produse pentru prevenirea coroziunii si a deteriorarii lemnului; materiale pentru vopsit; mordanti; rasini naturale in stare bruta, metale sub forma de folie sau pulbere pentru pictori, decoratori, tipografi si artisti.

Clasa 3
Inalbitori si alte preparate pentru spalare; preparate pentru curatare, lustruire, degresare si preparate abrazive; sapunuri, parfumerie, uleiuri esentiale, cosmetice, lotiuni pentru par, pasta de dinti.

Clasa 4
Uleiuri si unsori industriale; lubrifianti; produse pentru absorbtia, umezirea si legarea prafului; combustibili (inclusiv benzina pentru motoare) si materiale pentru iluminat; lumanari si fitiluri.

Clasa 5
Produse farmaceutice si de uz veterinar; produse sanitare de uz medical; substante dietetice de uz medical, alimente pentru sugari; suplimente dietetice, plasturi, materiale de pansat; materiale pentru plombarea dintilor si pentru amprente dentare; dezinfectanti; produse pentru distrugerea daunatorilor; fungicide, erbicide.

Clasa 6
Metale comune si aliajele acestora; materiale de constructii metalice; constructii metalice transportabile; materiale metalice pentru cai ferate; cabluri si fire metalice neelectrice; fierarie, articole mici din metal; tevi si tuburi metalice; produse nemetalice cuprinse in alte clase; minereuri.

Clasa 7
Masini si masini-unelte; motoare (cu exceptia motoarelor pentru vehicule terestre); cuplaje si organe de transmisie (cu exceptia celor pentru vehicule terestre); unelte agricole, altele decat cele actionate manual; incubatoare pentru oua; masini automate pentru vanzare.

Clasa 8
Unelte si scule (actionate manual); cutite, furculite si linguri; arme albe; aparate de ras.

Clasa 9
Aparate si instrumente de uz stiintific, nautic, topografic, pentru fotografie, cinematografie, optica, cantarire, masurare, semnalizare, verificare, salvare si invatamant; aparate si instrumente pentru conducerea, distributia, transformarea, acumularea, reglarea sau comanda curentului electric; aparate pentru inregistrarea, transmiterea si reproducerea sunetului sau imaginii; suporturi magnetice de inregistrare, discuri acustice; mecanisme pentru aparate care functioneaza cu fise; case de marcat, masini de calculat, echipamente de prelucrare a datelor si calculatoare; echipament pentru stingerea incendiilor.

Clasa 10
Aparate si instrumente chirurgicale, medicale, stomatologice si de uz veterinar, membre, ochi si dinti artificiali; articole ortopedice, material de sutura.

Clasa 11
Aparate de iluminat, de incalzire, de producere a aburului, de gatit, frigorifice, de uscare, de ventilare, de distributie a apei si instalatii sanitare.

Clasa 12
Vehicule; aparate de locomotie pe uscat, in aer sau pe apa.

Clasa 13
Arme de foc; munitie si proiectile; explozivi; artificii.

Clasa 14
Metale pretioase si aliaje ale acestora, produse din/sau placate cu metale pretioase, care nu sunt cuprinse in alte clase; bijuterii, pietre pretioase; ceasuri.

Clasa 15
Instrumente muzicale.

Clasa 16
Hartie, carton si produse din aceste materiale neincluse in alte clase; tiparituri; articole de legatorie; fotografii; papetarie; adezivi pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou (cu exceptia mobilierului); material didactic sau pentru invatamant (cu exceptia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (neincluse in alte clase); caractere tipografice; forme de tipar.

Clasa 17 ​​
Cauciuc, gutaperca, guma, azbest,mica si produse din aceste materiale, care nu sunt incluse in alte clase; materiale plastice extrudate; materiale de etansare, de umplutura, materiale izolante; tevi flexibile nemetalice.

Clasa 18​​
Piele si imitatii de piele, produse din aceste materiale neincluse in alte clase; piei de animale; geamantane si valize; umbrele si bastoane; bice si articole de selarie.

Clasa 19
Materiale de constructii nemetalice; conducte rigide nemetalice pentru constructii; asfalt, smoala si bitum; constructii nemetalice transportabile; monumente (cu exceptia celor din metal).

Clasa 20​​
Mobilier, oglinzi, rame; produse din lemn (neincluse in alte clase), pluta, stuf, trestie, rachita, os, fildes, os de balena, scoici, sidef, spuma de mare, inlocuitori ai acestora sau material plastic.

Clasa 21 ​​
Ustensile si recipiente de menaj sau de bucatarie; piepteni si bureti; perii; materiale pentru perii; materiale de curatare; lana metalica; sticla bruta sau semiprelucrata (cu exceptia sticlei folosite in constructii); sticlarie, portelan si faianta neincluse in alte clase.

Clasa 22 ​​
Franghii, sfori, plase, corturi, prelate, vele, saci (neincluse in alte clase); materiale de umplutura (cu exceptia cauciucului si a materialelor plastice); materiale textile fibroase brute.

Clasa 23
Fire de uz textil.

Clasa 24 ​​
Tesaturi si produse textile neincluse in alte clase; cuverturi de pat si de masa.

Clasa 25​​
Articole de imbracaminte si incaltaminte, articole pentru acoperirea capului.

Clasa 26
Dantela si broderie, panglici si snururi; nasturi, capse, copci; ace si ace cu gamalie; flori artificiale.

Clasa 27
Covoare, presuri, rogojini, linoleum si alte articole de pardoseala; tapet, cu exceptia celui din material textil.

Clasa 28
Jocuri, jucarii; articole de gimnastica si sport necuprinse in alte clase; decoratiuni pentru pomul de Craciun.

Clasa 29
Carne, peste, pasari si vanat; extracte de carne; fructe si legume conservate, congelate, uscate si gatite; jeleuri, dulceturi; compoturi; oua, lapte si produse lactate; uleiuri si grasimi comestibile.

Clasa 30
Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate din cereale, paine, patiserie si cofetarie, inghetata; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri; condimente; gheata.

Clasa 31​​
Produse agricole, horticole, forestiere si cereale, neincluse in alte clase; animale vii; fructe si legume proaspete; seminte, plante si flori naturale; mancare pentru animale; malt.

Clasa 32
Bere; ape minerale si gazoase si alte bauturi nealcoolice; bauturi si sucuri din fructe; siropuri si alte produse pentru prepararea bauturilor.

Clasa 33
Bauturi alcoolice (cu exceptia berii).

Clasa 34 ​​
Tutun, articole pentru fumatori, chibrituri.

Clasa 35
Publicitate; conducerea si administrarea afacerilor; lucrari de birou.

Clasa 36 ​​
Asigurari; afaceri financiare, monetare, imobiliare.

Clasa 37
Constructii, reparatii, instalatii.

Clasa 38
Telecomunicatii.

Clasa 39 ​​
Transport; ambalare si depozitare a marfurilor; organizare de calatorii.

Clasa 40 ​​
Prelucrarea materialelor.

Clasa 41
Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale.

Clasa 42
Servicii in domeniile stiintei si tehnologiei precum cercetarea si proiectarea aferenta; servicii de analiza si cercetare industriala; proiectare si dezvoltare hardware si software.

Clasa 43
Restaurante si cazare temporara.

Clasa 44
Servicii medicale; servicii veterinare; servicii de igiena si infrumusetare pentru oameni sau pentru animale; servicii din agricultura, horticultura si silvicultura.

Clasa 45
Servicii juridice; servicii de securitate pentru protectia bunurilor si persoanelor; servicii personale si sociale oferite de terti pentru satisfacerea unor nevoi individuale.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram