Agentie de branding

Felina Nisip by Nixodor

Naming & Package Design

Felina Nisip este un brand care are mai multe cicluri de viață. Inițial este un nisip eficient pentru litiera pisicilor. Pentru că are tehnologia Nixodor, elimină miosurile neplăcute din litieră. În faza următoare nisipul folosit devine îngrășământ pentru plante.Am realizat un design de ambalaj foarte vizibil. Culoarea Orange-ul este o culoare specială, caldă și intensă.

Pentru că pisicile sunt niște animale foarte curate, am vrut să facem un design de ambalaj pe care să-l aprecieze și felinele.

Nixodor Felina este un nisip pentru pisici. Diferențiatorul acestui produs este posibilitatea de a transforma nisipul folosit în fertilizator pentru grădină.

app felina nisip

Design de ambalaj Felina Nisip

Identitatea vizuală a mărcii Nixodor Felina este definită de linii curbe și culori intense. Designul de ambalaj are rolul de a comunica cu iubitorii de pisici și de a evidenția produsul la raft.

package design FelinaSoluția Ecologică

Nixodor Felina iubeste animalele si vrea sa le ofere pisicilor si proprietarilor de pisici o viata mai frumoasa.
Este un produs 100% natural fara aditivi sau compusi chimici.
Combinatia unica a celor 3 ingrediente din asternut - zeolitul, bentonita si bacteriile active - reuseste sa elimine in mod natural si eficient mirosurile neplacute si sa absoarba lichidele.

design ambalaj felina nisipSubstratul pentru pisici Nixodor Felina este un produs 100% natural, compus din 3 ingrediente:

1.Granulele de zeolit - absorb mirosurile neplacute
2.Bentonita - coaguleaza materia lichida si o transforma in bulgari. Litiera devine astfel mai usor de curatat.
3.Bacteriile active - accelereaza descompunerea substantelor din urina si fecale, transformand produsul intr-un ingrasamant natural pentru plante.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram