Agentie de branding

Kokoland

Naming & Logo Design

Kokoland este o marcă înregistrată europeană. Am construit o identitate vizuală dinamică și versatilă pentru un producător de alimente și firma sa de distribuție. Simbolul vizual este reprezentat de un cocoș într-o ipostază dinamică.
Logo-ul Kokoland pentru Transporturi Eficiente: Cocoșul Maestos

În inima identității brandului Kokoland stă un logotip captivant, impunător și plin de semnificație. Adoptând o nuanță distinctivă de albastru, acest simbol reprezintă mai mult decât o simplă marcă; este o poveste a excelenței în transporturi, ilustrată prin figura majestuoasă a unui cocoș în mișcare rapidă, în căutarea perfecțiunii.

Albastrul Profund Simbol al Încrederii și Profesionalismului:

Paleta de albastru închis alegeată pentru logo transmite încredere, stabilitate și profesionalism. Această culoare sugerează responsabilitate și seriozitate, subliniind angajamentul Kokoland de a oferi servicii de transport de înaltă calitate.

Cocoșul Maestos - Simbol al Vitezei și Determi­nării:

Elementul central al logo-ului, un cocoș grațios și impunător, reprezintă spiritul de viteză și determinare în atingerea perfecțiunii în transporturi. Cocoșul simbolizează angajamentul ferm al Kokoland de a depăși orice obstacol și de a oferi soluții rapide și eficiente clienților săi.


VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram