Agentie de branding

Români frumoși

Un proiect de Matei Buță

28 de mari români, reuniți de tânărul fotograf Matei Buță, au format o incredibilă galerie de portrete sub numele de „Români frumoși, un proiect susținut de MemoPlus”. Totul pentru a promova, inspira și oferi modele autentice de urmat.

MemoPlus® este marca lider pe piața suplimentelor alimentare pentru studenți și unul dintre produsele binecunoscute printre consumatorii vizați. Căutăm acel ceva care nu numai că face o conexiune între produsul nostru și un proiect grozav, dar care să-i facă și pe oameni să își ridice capul spre ceva ușor de recunoscut, inspirațional și motivațional.

Aveam să oferim o experiență extrem de vizuală, în locații cheie aglomerate, astfel încât oamenii să o recunoască cu ușurință. Rezultatul? O galerie de mari modele românești, reunite din diferite domenii și domenii de studiu, totul pentru a ne promova adevăratele valori și a ne ridica încrederea în faptul că și noi am putea deveni într-o zi un „român frumos”.​

Proiectul este unic din multiple puncte de vedere: reunește mari personalități românești din diferite domenii de activitate, precum matematică, teatru, poezie, medicină, cinematograf sau arhitectură.

Oferă modele autentice de urmat și o convingere puternică că valoarea nu a fost încă dispărută din partea românească. Se află în diverse locații, cu o expunere deosebită, ca o galerie fantastică, aproape holistică, de mare impact.

Nu în ultimul rând, este una dintre acele puține campanii care nu îți aruncă produsul în față, ci mai degrabă îți oferă, modele pe care produsul se mândrește să le susțină.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram