Agentie de branding

Olympia. Gama de Produse Congelate

Package Design

Gama de produse congelate de la Olympia are un design minimalist. Utilizarea unor culori simple și contrastante, creează un aspect curat și modern care atrage atenția consumatorilor. De asemenea, utilizarea unei singure culori face ca produsul să fie ușor de recunoscut pe raftul magazinelor.

Utilizarea unei cromatice minimaliste pentru fundalul ambalajului, permite accentuarea contrastului cu ingredientele. Am folosit fotografii de înaltă calitate care să arate prospețimea și calitatea legumelor.

Un alt avantaj al acestui design este că poate fi ușor de adaptat la diferite tipuri de legume, fără a fi necesară modificarea designului în sine. Prezentarea legumelor pe ambalaj are și rol informativ, pentru cei care gătesc cu produsele Olympia.

În concluzie, un design minimalist poate fi un aspect foarte eficient în a se diferenția de concurență, atrage atenția consumatorilor și accentuează calitatea produsului.

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar mâncarea gustoasă te poate lăsa fără cuvinte. Gama de legume congelate Olympia este unitară din punct de vedere stilistic și evidențiază produsele în frigidere.

Ambalajele negre oferă o imagine premium și o detașare puternică in frigidere. Acestea atrag atenția consumatorilor, evidențiind prospețimea și calitatea produselor Olympia. Folosirea culorii negre sugerează și un plus de valoare, oferind încredere consumatorilor în alegerea lor.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram