Agentie de branding

Prisum Rebranding

Corporate Branding

Fondată în 1994, Prisum este o companie farmaceutică. În centrul modelului de afaceri al lui Prisum se află oamenii. Oamenii, cu imperfecțiunile lor perfecte, cu idealurile și semnificațiile lor.

Prisum avea nevoie de o nouă identitate vizuală. O identitate care să reflecte mai bine valorile companiei. De la logo, slogan, brand book, design de materiale personalizate și până la redecorarea sediului, am fost alături de Prisum în această călătorie. 

Identitate Vizuală Prisum

Am început prin a vorbi cu angajații companiei. Înțelegem că Prisum este dedicat oamenilor. Că respectă natura, în toate formele ei. Că sunt dedicați vieții, firesc. Aceștia au vorbit cu entuziasm despre preocuparea lor pentru sănătatea umană și despre importanța plantelor în compoziția produselor.

Și am înțeles cât de important este ca o identitate vizuală să reflecte în mod natural valorile unei companii. Astfel, a căpătat în mod firesc un dublu sens: compoziția produselor distribuite dar și cea a unei preocupări firești  - grija pentru oameni. Și așa s-a născut sloganul.

Personalizarea spațiului de lucru

Secvența Fibonacci a inspirat atât conceptul, cât și logo-ul în sine. Raportul de aur apare peste tot în natură - de la aranjamentul frunzelor, de la petalele unei flori până la falangele mâinii omului. Raportul de aur ne arată cât de meticuloasă și atentă este natura pe tot parcursul procesului său de creație. Geometria perfectă a naturii a fost sursa noastră de inspirație.

Totul a pornit de la oameni

A fost un proiect la care am lucrat cu plăcere, știind că totul este dedicat oamenilor, din dorința de a le oferi un spațiu frumos în care să își petreacă cele timpul de lucru. Prin rebrandingul sediului, Prisum a stabilit o identitate vizuală corporativă care se potrivește cu cele 3 valori principale - Curaj, pasiune, inspirație.

Alegerea culorilor Prisum

Am folosit un set de culori pentru a exprima ideea de pharma, dar pentru a menține o notă veselă în același timp: albastru, verde și alb. Puritate, prospețime, sănătate. Am adăugat și puțină verdeață în amestec pentru că, până la urmă, ce este un loc cu motive naturale fără niște răsaduri adorabili în decor? În plus, am învățat că hortensiile nu sunt plante de interior. (:

Colțul cocorilor

Panoul cu cocori este unul dintre multele proiecte sociale care vor fi expuse în noul birou Prisum. Cocorii origami sunt realizate de artistul român Cristian Marianciuc care, în 2015, a început un proiect ambițios - câte un cocor origami pe zi, în fiecare zi a anului.

Am lucrat cu fotograful Matei Buta, pentru a surprinde cocorii în cel mai mic detaliu. Sediul Prisum a primit astfel un colț în care frumoasele fotografii se îmbină cu cocorii care par să zboare în lumina soarelui. Proiectul este menit să inspire și să uimească. Cine pășește în sediu, este încurajat să facă ceva bun pentru lume, pentru oameni sau pentru el însuși.

27 de ani dedicați vieții

Am creat logo-ul pentru cea de-a 27-a aniversare Prisum. Comunicăm preocuparea Prisum pentru oameni și natură. Logo-ul a fost integrat în diverse materiale video sau tipărite.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram