Agentie de branding

Proenzi

Brand Activation

Un stil de viață sănătos presupune mișcare în fiecare zi. Activitatea fizică contribuie semnificativ la sănătate și influențează pozitiv bunăstarea. Suplimentul alimentar Proenzi știe acest lucru și a luat initiativa.

Am aplicat o strategie aparent simplă, dar cu efecte surprinzătoare. Am apelat la Marian Tudorică, antrenor sportiv și câștigător a numeroase competiții sportive. Apoi am transformat o stație de autobuz într-o sală de sport.

Rezultatul? Peste 60 de oameni au acceptat provocarea Proenzi și s-au mutat câteva minute alături de antrenorul Marian Tudorică. Surpriza lor și mai mare a fost că la finalul exercițiilor Marian i-a felicitat personal și le-a oferit o cutie de Proenzi.

​Acest proiect ne-a dovedit nouă, precum și celor care au intrat în contact cu stația Proenzi, că oricine, oriunde și oricând se poate muta pentru a avea un stil de viață sănătos. Depinde de noi.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram