Agentie de branding

Yajima

Logo Design
logo Yajima
Am realizat identitatea vizuală pentru brandul Yajima. O colecție cosmopolită de costume inspirate din culturile europene și asiatice.

Brandul Yajima combină elemente din tradiția japoneză cu stilul european. Creând o linie de modă unică și sofisticată. Inspirat de frumusețea și simplitatea esteticii japoneze, precum și de eleganța europeană, brandul aduce împreună aceste două culturi pentru a crea haine și accesorii moderne și versatile.Designerii se concentrează pe detalii, iar fiecare piesă este realizată cu atenție la calitate și funcționalitate. Materialele sunt alese cu grijă, iar linia de croială este atent optimizată pentru a se potrivi unui spectru larg de forme și stiluri. De asemenea, brandul Yajima se concentrează pe dezvoltarea de modele clasice și moderne, care sunt îmbogățite cu detalii inspirate de tradiția japoneză, precum fâșii și tăieturi fine.Brandul se adresează consumatorilor care apreciază stilul sofisticat și inovativ. Care doresc să investească în piese de îmbrăcăminte și accesorii de calitate. Care sunt atemporale și care se potrivesc în diferite contexte. Yajima se concentrează pe crearea de produse de înaltă calitate. Acestea sunt realizate cu atenție la detalii și oferă o experiență de purtare confortabilă.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram