Agentie de branding

Zbangy

Branding & Package Design

Zbangy este un brand pentru produse dulci, care oferă energie consumatorilor. Ilustrația personajului Zbangy a fost realizată de unul dintre cei mai buni ilustratori, Mihai Țenovici.Identitatea de brand Zbangy

Identitatea de brand este reprezentată de un măgăruș simpatic și energic, care transmite o atmosferă pozitivă și energizantă. Acest măgăruș este gândit să fie un personaj captivant, cu care publicul să se poată identifica ușor.

Măgărușul Zbangy poate fi folosit în diferite contexte, de la campanii publicitare la produse noi. El poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărei campanii sau produs în parte. De exemplu, poate fi utilizat într-o campanie care vizează lansarea unui nou produs, într-un context amuzant și vesel, care să atragă atenția publicului și să creeze o legătură emoțională cu aceștia.

Identitatea de brand este un element important al succesului afacerii. Aceasta ajută la crearea unei imagini coerente și consistente în mintea publicului. De asemenea, contribuie la construirea unei relații puternice cu publicul și la creșterea loialității acestuia față de brand.

În concluzie, măgărușul este un personaj cheie în identitatea de brand Zbangy, care transmite valorile și atitudinea afacerii într-un mod amuzant și captivant. Acest măgăruș poate fi folosit în diferite contexte pentru a atrage atenția publicului și a crea o legătură emoțională cu aceștia, contribuind astfel la creșterea profitabilității afacerii.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram