Agentie de branding

Agent Green

Brand ActivationO campanie necesară

Agent Green este o organizație non-profit dedicată protecției mediului. Echipa lor foarte curajoasă ne-a cerut ajutor pentru a strânge donații menite să protejeze pădurile virgine din România.

Pădurile României reprezintă două treimi din totalul pădurilor virgine din Europa. Din păcate, sunt în pericol din cauza exploatării ilegale.

Acțiunea noastră a avut loc în Brașov, un oraș de munte frumos. Știam că trebuie să obținem atenția a cât mai mulți oameni și să-i facem conștienți că orice donație ar putea contribui la un viitor verde și curat.

Am ales să transmitem mesajul nostru într-un mod special în cadrul festivalului Amural. Un eveniment de artă care a scăpat din muzee și a scos arta în stradă, având o formă de manifestare post-modernă și mult public. Am creat o scenă care să atragă atenția și să-i facă pe oameni conștienți că orice copac tăiat ilegal este victima unei infracțiuniUrmările campaniei Agent Green

Instalațiile montate pe copacii din Brașov au fost remarcate imediat. Puțin prea remarcate, am spune, pentru că cineva îngrijorat de soarta copacilor a sesizat poliția. Datorită realismului producției, oamenii au crezut că cineva chiar a început să distrugă copacii. Desigur lucrurile au fost rapid clarificate și proiectul a continuat pe parcursul festivalului.

Privitorii au fost informați despre situația pădurilor virgine din România și au fost învățați despre modul în care se pot implica în salvarea lor. Astfel Agent Green a obșinut vizibilitate pentru brand și acțiuni și trafic pe site.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram