q Aleg Romania - LogoBigger
Agentie de branding

Aleg Romania

Brand Activation

Potrivit estimărilor, în jur de 4 milioane de români trăiesc în afara țării. Majoritatea fiind oameni tineri care preferă să nu se mai întoarcă în țară după ce experimentează viața în țări mai bine organizate.

Aleg Romania este un proiect prin care MemoPlus comunică cu publicul său format preponderent din tineri elevi și studenți. Scopul proiectului a fost prezentarea unor modele de succes care au ales să se întoarcă în România. Fie că au fost la studii, fie că au lucrat sau au avut proiecte în toată lumea, am găsit o serie de oameni care a găsit resursele interioare să aleagă România.

Identitatea unui proiect ambițios

Credem în România și credem că se poate și la noi în țară. De aceea, am căutat români de succes cu performanțe de necontestat și cu oferte în străinătate, dar care au preferat să se întoarcă aici și să schimbe în bine țara în care s-au născut. Am unit toate poveștile lor sub un nume: Reușesc oriunde, aleg România!

Reușesc oriunde, aleg Romania!

Emigrația tinerilor inteligenți din România este un fenomen îngrijorător, care afectează în mod negativ economia țării. Tinerii cu pregătire înaltă pleacă în căutarea unor oportunități mai bune în străinătate, lăsând în urmă un gol de competențe și experiență.

Proiectul se adresează tinerilor pe care îi încurajăm să revină în România și să-și aplice aici cunoștințe. „Reușesc oriunde, aleg Romania” este un proiect MemoPlus ce a pus laolaltă români de succes din mai multe domenii, de la mediul academic, la directori de marketing, la medici sau muzicieni consacrați.

Comunicăm acolo unde e publicul nostru

Echipa MemoPlus și-a dat seama că publicul tânăr nu mai este în fața televizorului. Așa că am plecat cu proiectul după public. Astfel am ajuns la cele mai tari festivaluri din țară și am participat la acțiuni artistice apreciate de studenți.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram