Agentie de branding

Doneaza Oxigen!

Brand Activation

Campania Donează Oxigen!

Doneaza Oxigen este o inițiativă Prisum România, care invită companiile să doneze o fracție din costul produselor pe care le comercializează către Agent Green. Organizație neguvernamentală ce luptă activ pentru protejarea pădurilor și pentru împădurirea zonelor defrișate. Am creat un logo care poziționat pe ambalajele produselor participante la campanie, certifică faptul că o parte din profitul companiilor se duce către susținerea ONG-ului Agent Green.

Pădurile virgine

Pădurile joacă un rol vital în viața oamenilor, oferind atât beneficii ecologice, cât și economice și sociale. Ele contribuie la echilibrul ecologic al planetei, ajutând la purificarea aerului și apelor, la stabilizarea solului și la conservarea biodiversității. Pădurile sunt, de asemenea, o sursă importantă de hrană, medicamente și materiale pentru oameni.

În plus, pădurile sunt vitale pentru economia globală, furnizând resurse precum lemn, hârtie și produse chimice. Ele oferă, de asemenea, locuri de muncă în industria forestieră și turismului.

Pădurile virgine din România sunt deosebit de valoroase, deoarece acestea sunt cele mai vechi și mai bine conservate ecosisteme din țară. Este important ca acestea să fie protejate pentru a asigura oamenilor beneficiile pe care le oferă. De asemenea pentru a conserva biodiversitatea și patrimoniul natural al țării noastre. Susținând campaniei de protejare a pădurilor virgine din România, Prisum contribuie la conservarea acestor ecosisteme importante pentru viitorul omenirii.

Video Doneaza Oxigen!

Video-ul prezintă animale sălbatice aflate în habitatul lor natural. Vulturul își întinde aripile majestuos, iar ursul brun se plimbă prin pădure. Aceste scene ne amintesc cât de importante sunt pădurile virgine pentru viața acestor animale și cât de importante sunt pentru noi oamenii, deoarece ne oferă oxigenul necesar vieții.

Prin susținerea campaniei de protejare a pădurilor virgine din România, ne asigurăm că aceste animale și ecosistemele lor vor fi protejate pentru generațiile viitoare.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram