Agentie de branding

DownEast Equities

Logo design

DownEast Equities este o firmă de capital privat cu sediul în Nantucket, MA, SUA. Strategia de business este de a investi în companii cu echipe de management puternice și modele de afaceri scalabile.

Identitaea vizuală a companiei ține cont de percepția publicului pentru un serviciu financiar. Logotipul este curat și ușor de citit. Culoarea albastră este asociată cu zona de business. Simbolul vizual este creat pornind de la o corabie foarte populară în acel context - nava Down Easter.

Corăbiile Down Easter au fost apreciate pentru fiabilitatea și viteza lor, precum și pentru capacitatea lor de a naviga în apele agitate ale Atlanticului. Au fost construite cu o linie de plutire lungă și lată, ceea ce le-a permis să transporte o cantitate mare de mărfuri.

Corabia Down Easter

Down Easter este un tip de corabie care a fost folosită în secolul 19 pentru transportul de mărfuri în Atlanticul de Nord. Aceasta a fost una dintre cele mai populare corăbii utilizate în comerțul cu lemn. Fiind construită în special în statul Maine din SUA.

Corăbiile Down Easter au fost, de asemenea, dotate cu un catarg puternic și un ansamblu de pânze, care le-au permis să se miște rapid prin apă. Aceste corăbii au servit ca mijloc de transport vital pentru comerțul din America de Nord timp de mai bine de o jumătate de secol și au jucat un rol important în dezvoltarea economiei statului Maine și a zonei de coastă a Atlanticului de Nord.

Simbolul vizual

Deoarece DownEast Equities este un B2B, am creat un simbol curat pentru a comunica ideea de creștere într-un context dinamic. Culoarea albastră sugerează domeniul financiar și culoarea oceanului.

​Am selectat un font cu același caracter precum pictograma. Vizibil, cu colțurile subtil rotunjite. Literele D & E sunt mai mari decât restul pentru că am vrut ca numele să fie mai ușor de citit și să obținem un efect vizual ondulat.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram