q Nixodor - LogoBigger
Agentie de branding

Nixodor

Naming & Logo Design

Identitate de brand Nixodor.

nixodor logo design on mobile

Mulțimea celor care nu cuvântă, sau contextul pieței.

Ultimul recensământ al animalelor consemnează, la nivel mondial, peste 600 de milioane de pisici și peste 500 de milioane de căței "cu acte". Adică blănoși primiți în case, iubiți și îngrijiți ca niște adevărați membri ai familiei. Bineînțeles, oamenii fac aproape orice ca să le ofere o viață lungă, fericită și sănătoasă acestor "copii" pufoși și haioși.

Miau, ham și papa bun. Adică produsul.

Spre bucuria tuturor patrupedelor de casă, din România și din lume, o companie iubitoare de animale a lansat recent NIXODOR. Un supliment alimentar care preîntâmpină cele mai frecvente probleme de sănătate - acelea ale aparatului digestiv.

Amestecat în mâncarea obișnuită a animalelor, NIXODOR ajută la creșterea imunității, menținerea florei intestinale, îmbunătățirea aspectului pielii și al blănii. Și - poate cel mai important - are efect rapid în reducerea mirosurilor "reziduurilor" pe care le adunăm din parc, din litieră sau (oofff!) de pe covoare.

design de ambalaj nixodor

Avem un produs excelent - cum îl prezentăm? Identitatea de brand.

NIXODOR este un supliment alimentar natural, recomandat de veterinari, care beneficiază astfel de o credibilitate crescută. Mai mult, produsul este conceput și fabricat în Austria, iar clientul a dorit să sublinieze rigoarea și precizia teutone în comunicarea comercială.

Identitatea verbală este obținută prin juxtapunerea morfemelor "nix" (zero, nimic, cuvânt de origine germanică, dar răspândit în toată lumea) și "odor" (din franțuzescul "odeur" și anglo-americanul "odo(u)r", împrumutat în limba română din latină, inițial tot cu sensul de "miros").

Numele de brand NIXODOR evidențiază deci avantajul direct al produsului. Absența mirosului neplăcut al excrementelor - și transcende granițele lingvistice și culturale pentru a se adresa cumpărătorilor de pe toate piețele.

Logo Design NIXODOR

Logotipul NIXODOR transpune grafic caracterul medical al produsului. Corpul de literă, simplu și clar, denotă exactitatea de laborator a suplimentului alimentar. Alternanța gros-subțire a fonturilor evidențiază cele două morfeme componente și decodifică sensul numelui de brand. Majusculele facilitează citirea atât pe orizontală, cât și pe verticală, așa încât logoul își păstrează lizibilitatea în orice situație și mediu de comunicare.

ad nixodor dog
ad cat

Design de ambalaj

Ambalajul permite diferențierea rapidă, la raft sau online, a variantei de produs destinate fie cățelului, fie pisicii. La nivel cromatic, portocaliul sugerează caracterul jucăuș și curios, energia și grația specifice felinelor, iar albastrul - loialitatea și inteligența canine. Elementele figurative idenitifică, o dată în plus, consumatorul blănos al fiecărui produs, păstrând totodată rigurozitatea brandului.

Thank You Ad Nixodor

NIXODOR este comercializat mai ales online, pe eMag în România și pe Amazon internațional. Drept urmare, campania de lansare și promovare se desfășoară preponderent online, cu vizualuri pline de culoare, mieunături, lătrături și voie bună, dar fără mirosuri nedorite.

Și dacă Didona, cățelul agenției Logo Bigger, o să ajungă vreodată pe Tik Tok, sigur o să pună un review de cinci stele pentru NIXODOR, iar noi o să-l susținem. Ham zis! Vezi regulile unui design de ambalaj bun.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram