Agentie de branding

Pieptosu'

Rebranding & Package Design

Compania Fraher își continuă drumul către o dezvoltare naturală și prezintă lumii cea mai recentă realizare: Pieptosu’, un brand cu un aspect la fel de proaspăt ca și produsele din categoriile sale.

Transformând o necesitate într-o plăcere

Cu un design modern care vă încântă privirea printr-o gamă de culori dominată de nuanțe calde, Pieptosu’ folosește, pe lângă nota umoristică a numelui mărcii, o strategie axată pe nevoile consumatorului.

Brandul își plasează elementul de diferențiere în alegerea de a transforma o necesitate într-o adevărată plăcere, resimțită doar de pasionații de gastronomie.

Pasiune pentru gătit

Pe lângă valorile companiei Fraher și prospețimea deja asociată ca principal atribut al produselor sale, adoptarea noii identități vorbește despre pasiunea pentru gătit.

Mixul de marketing

Mixul de comunicare al noii identități și al noului ambalaj include semnalizarea prin POSM-uri realizate într-un stil inovator care anunță diversitatea produselor, crearea site-ului de prezentare www.pieptosu.ro, comunicare online și social media, precum și promovare prin - un spot radio în județul Tulcea și reviste locale.

activare brand pieptosu
VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram