q ProHumano+ - LogoBigger
Agentie de branding

ProHumano+

Logo & Package Design

“Omul este măsura tuturor lucrurilor” spune Protagoras, iar ProHumano+ își dorește să susțină omul în toate activitățile sale.

ProHumano+ este pentru oameni

Pro humano înseamnă pentru oameni. Adăugându-i-se simbolul grafic + acestui nume, s-a născut imediat reprezentarea textuala a ideii din spatele brandului: Totul pentru oameni. Și ceva în plus.

​Am ales pentru dezvoltarea logo-ului un font geometric, regulat, rotunjit la colțuri, simetric și cadențat, care să ofere încredere și sprijin, care să fie lizibil și integrabil: Nexa Bold.

Litera “o” este un cerc perfect, detaliu ce ni s-a părut relevant în alegerea acestui font. De altfel, perfecțiunea cercului a fost inglobată și mai mult în definitivarea logo-ului: am adaugat scrisului o serie de cercuri concentrice, în degrade, care expandează din chiar ultimul “o” al numelui de brand.

ArtroDynamic ajută la diminuarea durerilor articulare

ArtroDinamic ajută în cazul durerilor articulare. Acea durere care îți îngrădește mobilitatea. De aceea am asociat produsul cu culoarea roșie.

​HepatoDefence a primit culoarea verde. Am mers pe o paleta de culori calde, îmbietoare, care alină și care nu sunt niciodata violente. HepatoDefense regenerează celulele ficatului și ajută la menținerea sănătății acestuia.

SpineDinamic cunoaște fiecare detaliu al durerii de spate. SpineDinamic îți redă echilibrul. Albastrul SpineDinamic este unul stabil, reconfortant și persistent. La fel ca ajutorul pe care-l oferă produsul.

Am ilustrat perfecțiunea corpului uman până în cel mai mic detaliu, împreună cu regizorul Daniela Apostol și cu fotograful Matei Buță cu care am pus la cale o filmare cu dansatori profesioniști.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram