Agentie de branding

Stapana Casei

Branding & Package Design

Stapana Casei este un brand de panificație și cofetărie dedicat iubitorilor de produse tradiționale. Identitatea vizuală este construită în jurul arhetipului de femeie care își pune sufletul pe tavă pentru binele familiei sale. Gama de culori este caldă și naturală. Fontul ales este lizibil și consistent.

ilustratie stapana casei

Identitatea acestui brand este un tribut adus femeilor care se dedică familiilor lor. Femei puternice și frumoase. Femei care au grijă de cei din casă. Stăpâna Casei este femeia pe care se bazează întreaga familie. Ea reușește prin pasiune și inteligență să facă lucrurile să meargă înainte.

logo design stapana casei

Ambalajul pentru pâinea Stăpâna Casei comunică emoție și sensibilitate. Peisajul surprinde centrul lumii pentru o familie, casa. Casa este în mijlocul naturii, în față are desenată o potecă care trece printr-un lan auriu de grâu, În stânga și în dreapta sunt ilustrate o moară și o bisericuță. Pe cerul senin se vede soarele ocrotitor și norii pufoși.

ambalaj paine alba
ambalaj paine neagra
VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram