q Zarz - LogoBigger
Agentie de branding

Zarz

Creație de Nume & Logo Design

Zarz este o marcă înregistrată europeană. Numele scurt și ușor de pronunțat în mai multe limbi este un mare avantaj. Brief-ul a cerut construirea unui brand fresh pentru cei care vor sa gătească sănătos acasă. O categorie tot mai mare de tineri este atrasă către gătit. Se organizează concursuri și se fac cursuri de cooking. Gătitul nu mai este perceput ca o obligație. Din ce în ce mai mulți oameni asociază bucătăria cu pasiunea și cu socializarea.

Iepurele este recunoscut de toată lumea ca fiind expertul în legume, de aceea l-am ales pe post de reprezentant vizual al brandului Zarz. Iepurele este un simbol ideal pentru o afacere care vinde legume. El reprezintă sănătate, naturalitate și prospețime, toate caracteristici asociate cu produsele proaspete. De asemenea, iepurele este un animal iubit și inofensiv, ceea ce poate crește atractivitatea brandului în ochii consumatorilor.

Cromatica Zarz

Culorile vii și atractive sunt esențiale pentru un design de ambalaj eficient. Mai ales pentru o categoria așa de competitivă precum cea alimentară. Cromatica atrăgătoare va atrage atenția consumatorilor într-un magazin plin de opțiuni, făcându-i mai probabil să ia în considerare produsul Zarz în timp ce fac cumpărături.

Folosirea culorilor vii sugerează că produsele sunt proaspete și sănătoase. De asemenea, acestea vor crea o asociere cu natura, ceea ce e benefic pentru o afacere care se concentrează pe produse naturale sau organice.

Culorile puternice ajută la creșterea recunoașterii marcii și-i ajută pe consumatori să identifice mai ușor produsele Zarz în magazin.

VEZI PORTOFOLIU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram