Agentie de branding

O agentie de branding inteligentă crește profitabilitatea unei afaceri

O agentie de branding este un partener important pentru o afacere care vrea să fie competitivă și profitabilă. Un brand este un asset foarte valoros pentru orice companie. Acesta va comunica și va loializa clienții prin beneficiile pe care le oferă.

A agenție de branding este un mix de gândire strategică, creativitate și aspecte de proprietate intelectuală. Echipa unei agenții trebuie să aibă multă experiență în construcția de branduri. Procesul nu se poate realiza foarte repede, pentru că sunt câteva etape foarte importante în construcția unui brand:

  1. Redactarea Briefului împreună cu clientul
  2. Cercetarea competiției
  3. Înțelegerea publicului țintă
  4. Definirea strategiei de brand
  5. Creația de nume și slogan
  6. Etapa de realizare a identității vizuale
  7. Conceperea unei strategii de comunicare

Ce înseamnă Branding?

Brandingul este un ritual interactiv de seducție realizat cu mijloace de marketing și artistice. Este un produs de graniță între știință și creativitate. Un brand valoros este cel care spune o poveste interesantă și care comunică beneficii relevante pentru consumatori. Echipa unei agenții de branding trebuie să fie pasionată și deschisă la cunoaștere pentru a descoperi și sintetiza povestea unui brand.

De ce Logo Bigger?

La Logo Bigger, ne concentrăm pe creșterea profitabilității afacerii tale. Avem mereu în vedere obiectivele de business și știm de ce au nevoie clienții noștri. Dar încurajăm abordările creative care schimbă modul în care percepem o anumită situație. Credem că ideile inovative au putere mare de seducție și pot ajuta brandurile să fie mai bine percepute.

Prin serviciile noastre de branding, te ajutăm să-ți construiești o identitate de brand puternică, care să te diferențieze de concurență. Te ajutăm să-ți construiești o relație de încredere cu clienții tăi, care să ducă la creșterea vânzărilor și a profiturilor.

Concluzie

Logo Bigger e o agentie de branding care se concentrează pe creșterea profitabilității afacerii tale. Contactează-ne pentru a începe o colaborare.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram