Agentie de branding

Design bun pentru creșterea vânzărilor

În calitate de proprietar al unei afaceri, știi că un design bun poate face diferența între un produs care se vinde și unul care rămâne pe raft. La Logo Bigger, ne concentrăm pe crearea de branduri cu personalitate care spun o poveste, atrag ochiul și încurajează clienții să cumpere.

De ce este important designul bun de ambalaj?

Designul de ambalaj este prima interacțiune pe care un client o are cu brandul tău. Un design de ambalaj eficient va comunica valorile brandului tău, va diferenția produsul tău de concurență și va influența decizia de cumpărare a unui client. Majoritatea produselor de la raft nu sunt observate de potențialii cumpărători. Un design bine făcut poate să scoată în evidență un produs, să-l facă să iasă din plutonul de ambalaje de la raft.

Cum te poate ajuta Logo Bigger?

Agenția Logo Bigger oferă servicii complete de branding, inclusiv design de logo, design de ambalaj, design de materiale de promovare a brandului și web design. Serviciile sunt create pentru a-ți crește vizibilitatea brandului și a-ți îmbunătăți rezultatele de vânzări. Scopul nostru este creșterea profitabilității clienților.

Design de logo

Un logo puternic este esențial pentru orice brand. Logo-ul tău este adesea primul lucru pe care un client îl vede și poate juca un rol crucial în formarea primei impresii. La Logo Bigger, creăm logo-uri care reprezintă cu adevărat identitatea brandului tău. În spatele fiecărui proiect de logo design este un proces de lucru testat în timp. Pornim cu cercetarea competiției și înțelegerea publicului țintă. Continuăm cu creația de nume și slogan, procesul de design vine ca o materializare a strategiei de brand.

Design de ambalaj

Designul de ambalaj este o artă și o știință. Trebuie să fie atractiv, dar și funcțional. La Logo Bigger, combinăm cunoștințele noastre de marketing și design pentru a crea ambalaje care atrag clienții și îi încurajează să cumpere. Vezi aici cum trebuie să fie un design de ambalaj bun.

Design de materiale de promovare a brandului

Materialele de promovare a brandului, cum ar fi broșurile, pliantele și posterele, pot fi un mod eficient de a-ți promova afacerea. La Logo Bigger, ne asigurăm că aceste materiale sunt nu numai atractive, dar și în linie cu identitatea brandului tău. Fiecare proiect de design este însoțit de un brand guideline prin care sunt stabilite regulile de folosire a logotipului, paleta de culori sau fonturile brandului.

Web design

Agenția de branding Logo Bigger construiește site-uri web care generează conversii. Fie că vei vinde produse online, fie că vei avea nevoie de leaduri pentru serviciile tale, noi ne asigurăm că prezența online este eficientă și profesionistă. Un site cu un design bun reține mai mult timp consumatorii și generează conversii.

În concluzie

Designul bun este un element foarte important în mixul de marketing și în succesul afacerii tale. Contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta să îți îmbunătățești designul și să îți crești vânzările.

Completează formularul de contact.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram