Agentie de branding

Cum recunoști un designer bun

Un designer bun este un om creativ, pasionat și talentat. Designul este o formă foarte eficientă de a comunica cu publicul unui produs sau serviciu. Investiția în Design înseamnă investiția într-o percepție bună. Modul în care este construit un logotip, proporțiile sale, culorile, eleganța caracterului de literă ajută la formarea unei impresii despre un produs sau un serviciu.

Să ne aducem aminte cum alegem noi un produs la raft. Uneori vrem să încercăm ceva nou. Iar ambalajul ne spune, dinainte de a verifica prețul sau lista de ingrediente dacă produsul este de calitate sau nu.

Această percepție este, în mare măsură, obținută prin designul de ambalaj. Un produs de calitate va beneficia de un design bun, iar acest lucru va influența percepția consumatorilor de la prima privire.

Designerul este ca un DJ

Ce înseamnă un design bunUn design bun înseamnă un design cu o strategie în spate, înseamnă ilustrații făcute de artiști talentați, înseamnă un logo bine proporționat și ușor de citit, înseamnă un ambalaj atrăgător care este observat la raft. Un design bun înseamnă un material de promovare ușor de citit și atrăgător din punct de vedere vizual. Designerul este asemeni unui DJ. Doar că folosește imagini în loc de sunete. Un designer bun trebuie să poată jongla cu diferite forme de exprimare vizuală pentru a comunica cu publicul său. Un designer bun știe să colaboreze cu diferiți artiști pentru a realiza un logo sau un ambalaj de calitate. De multe ori, proiectele cele mai spectaculoase vizual sunt rezultatul unor colaborări dintre un strateg cu claritate și un designer cu viziune.

Întrebările unui designer bun

Un designer bun va pune multe întrebări înainte de a începe să lucreze la un proiect. Va întreba despre produs sau serviciu, va întreba despre publicul țintă, va întreba despre competiție, va vrea să afle lucruri despre obiectivele de business ale clientului. Astfel o să pornească procesul de creație având o vedere de ansamblu consistentă.

Un designer este un om pasionat de munca sa

Un designer este un om cu sensibilitate vizuală, uneori perfecționist, uneori obsedat de fonturi, forme și culori. Cele mai frumoase proiecte de design au în spate oameni talentați și pasionație de ceea ce fac. La Logo Bigger suntem încântați să colaborăm cu designeri foarte talentați. Procesul nostru de lucru ne permite să fim foarte flexibili atunci când alcătuim echipele de creație. Astfel alegem oamenii cei mai potriviți pentru fiecare proiect în parte.

Te așteptăm să ne povestești despre proiectul tău de branding. Te asigurăm că o să ai parte de un designer pasionat și talentat care să se ocupe de componenta vizuală a proiectului tău.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram