Agentie de branding
Concept de comunicare, promovare online și offline, key visuals

Comunicare de brand

Spunem lucrurilor pe nume

Cărămidă peste cărămidă (sau, mai bine zis, cafea după cafea), brandul tău se-nalță-ntr-o zi cât altele în șapte. Parc-așa zicea povestea, nu? Venim cu un nume ieșit din comun, un slogan memorabil și o identitate vizuală ce va sparge gura târgului.

Ne asigurăm că brandul tău o să capete toată lumina reflectoarelor, se va diferenția de competiție și va ocupa o poziționare clară în mintea și inima consumatorului.
VEZI PORTOFOLIU

Te conectăm cu clienții

Da, aparențele chiar contează. Puțin superficial, am zice, însă când vine vorba de imaginea brandului tău, chiar contează cum te prezinți. Până la urmă, chiar și cele mai cunoscute branduri trebuie să-și comunice constant valorile. Iar o comunicare de brand puternică se asigură că atât clienții cât și angajații tăi vor fi fericiți și satisfăcuți.

De la reclame TV și radio care ajung la mințile și inimile clienților tăi, la headline-uri istețe și până la o prezență pe social media care îți aduce toți followerșii, avem cuvintele potrivite. Le-nvârtim pe degete, le dăm o formă care vinde și le oferim cadou clienților tăi. Ca tu să-ți maximizezi veniturile și să-ți minimizezi investițiile.

Puterea unui text bine scris

Puterea unui text bine scris este nepretuita. De aceea, in comunicarea pe care o facem pentru client, calitatea scrierii textului este esentiala.

Un text despre descrierea unui produs, a unui serviciu sau a unei companii nu se scrie la voia intamplarii. Are in spate o strategie de comunicare solida si anumite claimuri (afirmatii ale brandului) de care tinem cont si pe care le urmarim de-a lungul intregii comunicari.

Scrierea unui text publicitar are cateva reguli care se respecta indiferent de mediul de comunicare, online sau offline.Apar apoi nuantarile si regulile din ce in ce mai matematice ale comunicarii digitale (copywriting digital) de care tinem seama.

​Copywritingul clasic pentru un material tiparit este diferit de copywritingul digital, dar nu poti ignora regulile niciunuia in atingerea obiectivelor tale de comunicare.

Puterea de a vinde

Un text bine scris are forta unui bun om de vanzari. Aceasta afirmatie este atat de adevarata incat tu, ca proprietar de business sau ca administrator, ar trebui sa tii cont si sa-i acorzi importanta cuvenita.

A face un leaflet, spre exemplu, nu inseamna ca pui pe el o poza si un numar de telefon, pe motivul ca acel material este un consumabil. Cel interesat de produsul sau de serviciul tau va citi cu atentie informatia si va cauta in text beneficiile produsului sau serviciului pe care il oferi.

Brandingul are prioritate

In comunicarea unui brand alegem si recomandam clientilor intotdeauna copywritingul acelor materiale care servesc cel mai bine promovarii brandului catre un anumit public-tinta in vederea atingerii obiectivelor de business specifice.

Serviciile noastre de creatie de text pornesc de la comunicarile concise pentru print, outdoor, poster, leaflet sau alte materiale de promovare folosite la punctele de vanzare: shelf talkere, ceiling hangere, neck hangere.

Toate aceste comunicari au in comun cateva elemente esentiale de maxima importanta pentru brand: line-ul de pozitionare, headline-ul si sloganul (cunoscut, de asemenea, ca: end line sau tag line), claim-uri si propunerea unica de vanzare (USP-ul brandului, engl. Unique Selling Proposition).

​Atat pentru afacerile B2C, cat si pentru cele de tip B2B exista o serie de materiale care ajuta in prezentarea si vanzarea produselor sau serviciilor: cataloage de produs, newslettere, scrisori de vanzare, texte de e-mailing, advertoriale, texte specializate de content marketing.

​Orice material pe care il scriem este pe limba publicului tinta, pastrand particularitatile slang-ului (jargonului) specializat al domeniului.

Copywriting bun

Un bun copywriter stapaneste perfect limba in care scrie, are o cultura solida si diversa, nu este doar un geek care face programare si vorbeste intr-un slang de neinteles (cel care nu se poate face inteles cu RTB-uri pe limba ta, nu o va face nici pe limba consumatorului tau).

Stapaneste copywritingul clasic si ii cunoaste bine mecanismele. Face diferenta intre un concept si o executie (cei mai multi nu o fac). Are notiuni solide de branding, marketing si vanzari Poate insoti un consumator in toate etapele "vietii de consumator". Stie sa scrie impecabil un headline, o metadescriere, un titlu meta, o descriere meta sau un URL prietenos​

Cunoaste regulile indexarii SEO in page, de aceea poate sa scrie texte de content consistente. Identifica fara dificultate cuvintele-cheie si stie unde sa le foloseasca​. Nu se sperie de textele de 300-500 sau 700 de cuvinte (cei mai multi cedeaza nervos)

Stie ce este un call to action si il poate sintetiza intr-un snippet pentru a genera trafic. Gandeste vizual si poate crea un infografic, poate scrie un eBook

Poate scrie atat pentru un consumator, cat si pentru un robot. Poate sa interpreteze cu usurinta un panou de insight-uri. Poate sa genereze usor un plan de postari care sa nu plictiseasca

Intelege ce inseamna sa scrii toate textele unui site de prezentare sau ale unui site comercial, din header pana in footer, la contact. Are imaginatia si determinarea de a duce la bun sfarsit un proiect cu viziune, generand lead-uri si vanzari. Are viziunea si stiinta de a indexa o singura pagina sau un intreg site.
VEZI BRIEF
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram