CREATE PROFIT.

Identitate de Brand

Servicii de creație nume, logo design, design de ambalaj, web design, comunicare.

Identitate verbală și vizuală

Când alegi Logo Bigger, alegi un set complet de servicii de identitate verbală și vizuală. Fie că începi o afacere, fie că ai nevoie de un refresh.

Strategie de Brand

​Primul pas în construcția unui brand este definirea unei strategii. Procesul strategic este cel care va influența dezvoltarea brandului pe termen lung. Este ca o fundație pentru o casă. Tot ceea ce va comunica brandul în viitor este influențat de strategia de branding.
Misiunea Brandului
Valorile de Brand
Promisiunea Brandului

Identitate de brand

Consumatorii percep imediat un brand care a investit într-o identitate profesionistă. Beneficiile unei identități verbale și vizuale de calitate sunt evidente: percepția premium aduce cu sine încrederea clienților și disponibilitatea de a plăti un preț mai mare de achiziție.
Creație de Nume
Definire Personalitate
Logo Design
Brand Book
Design Materiale Personalizate
Consultanță Mărci înregistrate

Gând la gând cu strategie

Ne gândim la afacerea ta, la publicul tău țintă, la viitorul tău brand și la influența acestuia asupra pieței. Pentru că vrem să-ți oferim ceva de impact. Și nu ne referim la font. :) Asta e strategia de brand. O fundație care ne va permite să construim un produs care chiar o să vândă. E momentul în care gândim pe termen lung pentru că o strategie de brand afectează toate aspectele business-ului tău. Fiind strâns legată de nevoile, așteptările și, mai ales, emoțiile clienților tăi.

Construiește un brand

Suntem aici fie ca incepi un proiect de la zero, fie ca ai nevoie de un refresh de imagine.

Design cu valoare adăugată

Serviciile noastre creative aduc valoare adăugată afacerilor. O identitate vizuală profesionistă va atrage respectul partenerilor și va crește calitatea percepută de clienții tăi. Astfel veți putea vinde mai scump și mai mult, iar clienții vor manifesta loialitate față de brandul tău.

Procesul de creație al numelui

Creație de nume pentru produse

Misiunea de a da un nume pentru un produs sau un serviciu este pe cat de frumoasa, pe atat de grea. Si asta pentru ca un nume de brand - devine mai cunoscut si mai apreciat de consumatori, cu cat are o valoare de tranzactionare mai mare.

Cream nume de brand cu stiinta si metoda, ne asiguram ca se adreseaza publicului tinta si raspundem pe deplin strategiei clientului.

O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si cu accentuarea fenomenului globalizarii, numele de produse din orice tara tind sa se comporte international. Protectia numelor se extinde pe teritorii geografice vaste pentru a atinge un public cat mai larg si a lasa deschise usile exportului de produse si de servicii.

Oamenii de afaceri incearca sa beneficieze cat mai mult de puterea unui nume de brand, protejarea numelui se face inclusiv pe clasele conexe. În speranta ca intr-o buna zi numele de brand va mai acoperi o categorie de produse sau de servicii.

Unele categorii din Clasificarea NISA pentru produse si servicii sunt extrem de aglomerate. Fapt ce duce invariabil la un efort de cercetare si creatie aprofundat si la necesitatea de a cunoaste cat mai bine piata si regulile de validare si de inregistrare a unui nume.

​De aceea ii sfatuim pe proprietarii de business si pe responsabilii de marketing, ca inainte de a da un brief de creatie agentiei sa consulte cu atentie clasele de produse pentru care comanda creatia numelui.

​Abordarea Logo Bigger, in creatia de nume se face cu viziune. Daca doriti o consultatie in acest sens, avem rugamintea sa ne scrieti sau sa va programati o intalnire.

Nume pentru e-marketing

Memorabilitatea si relevanta unui nume de site de prezentare sau a unui nume pentru un magazin virtual sunt vitale in mediul online. De aici si dificultatea de a gasi un domeniu liber. Un nume relevant poate face vanzari mai mari in comertul electronic atunci cand are in spate o strategie solida si poate diminua cheltuielile de advertising platit. In timp, valoarea lui de vanzare creste si poate depasi usor valoarea activelor companiei tale. Peste tot in lume exista nume de domenii care s-au tranzactionat pentru sume uriase.
VEZI PORTOFOLIU

Validarea numelui

Inainte de a pune un nume pe un ambalaj, ne asiguram ca numele este validat de catre consumator. Responsabilitatea pe care ne-o asumam in creatia de nume este atat de mare. De aceea nu ne hazardam in a pune un nume pe un produs inainte de a fi testat pe publicul tinta.

Metodologia pe care o folosim si bateriile de teste pentru cercetarea numelui asigura clientul ca a facut cea mai buna alegere. Ca publicul poate memora usor numele si ca numele place.

Numele bune trebuie protejate

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram